Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - klasszikus ellenfelet kap Claire a legújabb gameplay videóban

|

A Licker bizony nem csak megszeretgetni akarja Redfield kisasszonyt

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, milyen nyalánkságokkal pakolják tele a Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadását, most pedig egy igazán látványos gameplay anyagot tudunk mutatni nektek. 

Hirdetés

A Capcom nemrég a sajtó pár szerencsés képviselőjének lehetőséget biztosított, hogy belekóstoljanak a Resident Evil 2 Remake egy újabb kis szeletébe. Az idei gamescomon mi még a Birkin elleni bossharcot izgulhattuk végig, ezúttal viszont egy Lickerrrel gyűlt meg Claire Redfield baja. A rondasággal folytatott harcot rögzíteni is lehetett, így már sok portálra felkerültek különböző videók, most azonban a kiadó is úgy döntött, hogy megosztja velünk saját felvételét. 

A friss gameplay anyag akár 4K-s felbontásban is megcsodálható, parancsoljatok:

A Resident Evil 2 Remake 2019. január 25-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)