Hirdetés

A koronavírus miatt késhet a Resident Evil 3 Remake dobozos kiadása

|

A Capcom igyekszik előre figyelmeztetni mindenkit, hogy előfordulhat csúszás a Resident Evil 3 Remake megjelenés körül.

Hirdetés

Már az is jelzi a Resident Evil 3 Remake közelségét, hogy játszhatunk a demóval, azonban van egy kellemetlen hírünk azoknak, akik nem elégednek meg egy kóddal, hanem a polcukra szeretnék pakolni a Capcom feltámasztott horrorját. A jelenlegi koronavírus okozta veszélyhelyzet a ludas, sajnos lehet, hogy a dobozos verzióra többeknek várnia kell.

Hirdetés

A Capcom UK egy Twitterre kipakolt levélben igyekezett felhívni a játékosok figyelmét rá, hogy a Resident Evil 3 Remake dobozos kiadásainak egyes rendeléseivel kapcsolatban előfordulhatnak késések Európában, méghozzá a koronavírus-járvány által okozott korlátozások és lezárások miatt (a rajongók, a munkatársak és a partnerek biztonságának érdekében).

A kiadó hangsúlyozta, hogy a megjelenési dátum nem változott, viszont érdemes felkészülni rá, hogy a lemezes változatot választók közül nem mindenki fogja megkapni időben a saját példányát. A Capcom megígérte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy naprakészek legyünk, ugyanakkor arra kérnek mindenkit, hogy a Resident Evil 3 Remake dobozos és gyűjtői kiadásainak megrendelésével, illetve elérhetőségével kapcsolatos információkért a helyi forgalmazót keressék. 

Persze azokat ez nem érinti, akik digitálisan csapnak le az április 3-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Resident Evil 3 Remake-re. Már ha nem szakadozik a net és tényleg nem lesz baj az árammal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)