Hirdetés

Nem nagyon aggasztja a Resident Evil 4 HD mod egyik készítőjét a hivatalos remake-ről szóló pletyka

|

Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy a srácok minden áron be akarják fejezni az ambiciózus projektet.

Hirdetés

Nemrégiben felröppent egy nagyon izgalmas pletyka, miszerint a Capcom a második és a harmadik rész után a Resident Evil 4-et is újra fogja alkotni. Emiatt pedig felmerülhetett egyesekben, hogy a már régóta készülő, rajongói HD mod kukázva lesz, de a jelek szerint szó sincs ilyesmiről.

Hirdetés

A projekt egyik készítője, Albert Marin egy bejegyzésben hozta szóba a remake-kel kapcsolatos pletykát, és úgy tűnik, megnyugodhatnak azok, akik attól tartottak, hogy esetleg el lesz felejtve a projekt. Marint ugyanis nem igazán érdekli, hogy a Capcom újraalkotja-e a klasszikus horrorkalandot vagy sem, és szerinte a stúdió utóbbi remake-jei amúgy is nagyban különböztek az eredeti játékoktól. A posztból továbbá kiderült, hogy Marin szerint a Resident Evil 4 továbbra is egyedi marad, így pedig simán megérdemel egy remastered verziót.

A fentieket figyelembe véve tehát szinte biztos, hogy akkor is elkészül a HD mod, ha a Capcom esetleg bejelenti a játék hivatalos remake-jét. Egyébként érkezett egy friss, egészen hosszú videó is a rajongói projektről.

Nektek hogy tetszik eddig a HD mod?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)