Hirdetés

Resident Evil 4 HD Project - itt tart a HD mod fejlesztése

|

Nincs már messze a napja, hogy 4K-ban élvezhessük a Resident Evil sorozat egy korábbi gyöngyszemét.

Hirdetés

Vannak játékok, amiket annyira nem tud kikezdeni az idő vasfoga, de a Resident Evil 4 nem ilyen. A CRT-s korszakban még elment a látvány, de mára már ránézni is kellemetlen az egykori csodára.

Szerencsére vannak olyan modder csapatok, akik minden ilyen problémára találnak megoldást. A Resident Evil 4 HD Project Mod mögött álló banda már 2014 óta fejleszti a grafikai frissítést, a játék Wii-s verziójára építve, a Dolphi emulátor segítségével. Ha minden kész lesz, akkor a 2005-ös horror 4K-ban vagy 1080-ban fog megjelenni képernyőinken.

Ott azért még nem tartunk, hogy az egész játék csillogjon-villogjon, de a projekt nagyjából 50 százaléknál tart. A csapat legutóbb a falu körüli részt csiszolta le, amit ti is kipróbálhattok, ha letöltitek az itt található fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)