Hirdetés

Resident Evil 4 HD Project - újabb lenyűgöző képek a rajongói alkotásról

|

A Resident Evil 4 HD Project messze túlmegy azon, amit a hivatalos verzió mutatni fog. Ezt bizonyítja a most érkezett újabb összehasonlító képcsomag.

Hirdetés

A Resident Evil 4 HD Project egy rajongói kísérlet arra, hogy a Resident Evil 4 újra tündökölhessen. Az tuti, hogy a már most jobban néz ki, mint a Resident Evil 4 Remaster, ami a hivatalos felújítás. Albert, a játék fejlesztője most megmutatja pontosan mennyivel is szebb az ő verziója.

A lenti képek bal oldalán láthatjátok a Resident Evil 4 eredeti felületeit, jobb oldalon pedig az új verziót. Emberünk egyébként hozzátette, hogy amit itt látunk az még egyáltalán nem végleges. Elmondása szerint még bőven tud mit javítani az egyes felületek kidolgozásán, így a megjelenésre valószínűleg ennél is szebb lesz minden.

A projekt egyszerűen csodálatosan néz ki, alig várjuk, hogy megérkezzen. Reméljük, hogy a Capcom nem fogja elkaszálni még idő előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)