Hirdetés

Resident Evil 4 remake, Cyberpunk 2077 és The Settlers: New Allies - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rémisztő spanyol faluban, cyberpunk amerikai metropoliszban és telepeseket váró szigeteken keveredünk különféle kalandokba.

Hirdetés

Nagy szerencse, hogy több, régóta várt játék is megjelent a közelmúltban, mert így van mibe fojtania bánatát annak, aki nem kapott korai hozzáférést a Diablo IV bétájához, és nehezen bírja ki a következő, immár publikus kör kezdetéig hátralévő napokat.

HP - Most már szerencsére bátran elmondhatom, hogy eddig is és még most is a Resident Evil 4 remake volt a boncasztalon (a tesztet már olvashatjátok), de ez nem jelenti azt, hogy végeztem vele. Emellett a Diablo II: Resurrected rabolgatja szépen az időmet, már az Act V-ben járok, és lassan itt lesz az ideje befejezni. Sajnos mindennek Roxfort látja a kárát, mert még nem jutottam el varázsló kalandjaim végére, és kicsit ki is estem a flow élményből.

mazur - Végigjátszottam az Atomic Heartot, mely szerintem ugyan egyáltalán nem annyira rossz, mint sokan mondják, utólag mégsem tűnik életem legokosabban elköltött 15 órájának. A hétvégén valószínűleg átköltözök a virtuális valóságba és rávetem magam a PSVR2-re. 

Paca - Mivel a Horizon: Forbidden West DLC-jéig nem lesz semmi, amiről írnom kell, és a Resident Evil 4 megjelenéséig van még egy hét, megnyitottam a Macemen a Games mappát, és örömmel láttam, hogy telepítve van az Inscryption, amit még 2022 januárjában vettem meg, azóta várja, hogy elindítsam. Azonnal behúzott, a kártyás játékokat amúgy is szeretem, de ez több is annál. Ebbe ölöm majd minden szabadidőmet.

Hirdetés

Csirke - A WWE 2K23-at nyúzom, ami még a tavalyi nagy visszatérésnél is jobb lett, tényleg úgy tűnik, hogy vége a hosszú és keserves időszaknak, mely alatt csak botrányosan rossz WWE-játékokat kaptunk, és sikerült a szériának rátalálni a helyes útra. Hamarosan érkezik a teszt is!

Hunter - A múlt hétvégi Arc Sys verseny miatt leáraztak egy rakat verekedős címet, szóval kaptam az alkalmon, és felmarkoltam a DNF Duelt (mert nincs egyébként 50 másik FG, amiben gyakorolnom kéne). Vannak problémái a játéknak, és a közösség nagyrészt lemondott róla, de a karakterdizájn, a hangeffektek, a látvány és az alap mechanikák annyira erősek, hogy nem tudom nem élvezni a cuccot. Alig 80-an vannak online csúcsidőben, szóval folyton ugyanazokat az embereket kapom ellenfélként, de ez pont kapóra jön. Ugyanazokkal a játékosokkal szemben könnyebb gyakorolni, és mostanra már egész vállalható cowboynak érzem magam Ranger kombóit nyomogatva. A hétvégét is valószínűleg a DNF Duelben fogom eltölteni, szóval ha láttok egy hykugo nevű arcot, akkor könyörüljetek meg rajta, mert iszonyat gyászos a winrate-je.

Szada - Valószínűleg visszatérek a The Settlers: New Allies világába, hogy eltöltsek még pár órát területfoglalással és hadakozással (itt találjátok a tesztet). Emellett bele szeretnék nézni az F1 22-be is, amely az EA Play-en keresztül a hónap elején került be a Game Passba. 

Zs - Ahogy ígértem, az előző hétvégén lezártam a Hogwarts Legacyt, az ötödéves varázsló-bizonyítvány helyett pedig egy repülőjegy a jutalmam, amely egyenesen a trópusi Yarára, vagyis a Far Cry 6 világába repít. Az viszont még közel sem biztos, hogy fel is tudok szállni a gépmadárra, mivel a ház körüli tavaszi munkák mellett sajnos nem sok idő marad holmi diktátorok megdöntésére.

Dawe - Amikor nemrég nekiszaladtam, kicsit beletörtem a Cyberpunk 2077-be, de a Cyberpunk Edgerunners után úgy döntöttem, hogy adok a játéknak még egy esélyt. Ha pedig már elegem lett a krómból és a jövőből, a Red Dead Redemption 2 vadnyugati világában tervezem a levezetést, virtuális kocsmai verekedésekkel, pókerpartikkal, de ha nyugalomra vágyom, akkor a digitális természet felfedezésével.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kivi - Masszív frissítést kapott a Modern Warfare 2, így miután kissé meguntam a multiplayert, úgy érzem, újra van motivációm beugrani a darálásba. A kis térképes játéklista tökéletes arra, hogy egy időre teljesen ki lehessen kapcsolni az agyat, és pörögjenek a teljesítésre váró camo-kihívások.

MattMadzz - Hosszú idő után folytatom a Red Dead Redemption 2 felfedezését. Ugyan már nyakig benne vagyok a játék világában, a számtalan melléktevékenység miatt eddig szinte semmit nem haladtam a történettel. Ezen most változtatok, kicsit tolom azt a szekeret is, hogy jobban képbe kerüljek.

Chava - Változatlanul az Androméda-galaxis és Cordona szigete osztozik a figyelmemen, valamint minden szabadidőmön. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy miközben új otthont keresek az emberiségnek és a Tejút többi fajának (Mass Effect: Andromeda), izgalmas bűnügyek szálait próbálom felgöngyölíteni (Sherlock Holmes Chapter One), amelyekből több van, mint hittem, mert csak most döbbentem rá, hogy a DLC-ket elfelejtettem telepíteni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)