Hirdetés

Resident Evil 5: extrém realitás

|

A túlélőhorrorok királyának új részében csak olyan dolgokkal fogunk találkozni amiket a való életből már megismerhettünk.

Hirdetés

Keményen működik a Capcom marketing gépezete. A készítők szerint az ördög a részletekben lakozik. Jelen esetben a részletekben és Afrikában ugye, ám ettől függetlenül, az új Resident Evil epizódban szereplő tárgyak hihetetlen részletességgel tárulnak majd szemeink elé. A fegyverek például az utolsó szegecsig megegyeznek az eredeti változatokkal. A Capcom szerint a legtöbb amerikai már tartott a kezében olyan fegyvereket amikkel a játék során találkozhatunk majd, és tutira beszólnának ha azok nem úgy néznének ki mint a valóságban.

resident-evil-5.jpg

A legújabb infók szerint nem csak a gyilkolóeszközök lesznek hiperrealisztikusak, hanem hősünk ruházata is. A készítők felkeresték az általuk felhasznált hacukák gyártóit, hogy minden gomb,zseb,ficak a helyén legyen ezáltal elhitetve a játékossal, hogy ő most tényleg Afrikában zombikat hentel. A realitásról szólva csak annyit, hogy azért nyugodtan mehetünk Afrikába nyaralani, tudniillik zombik márpedig nincsenek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)