Hirdetés

Resident Evil 5 - Holnaptól tölthető a Versus mód

|

Holnap kerülnek megjelenésre a márciusban elhalasztott Resident Evil 5 letölthető tartalmak, melyek a játék többjátékos módozatát hivatottak kibővíteni.

Hirdetés

A mindkét támogatott platform számára elérhető frissítés Xbox 360 esetén 400 Microsoft pontba (4.80 euró), míg PlayStation 3 esetén 4.99 euróba kerül. Hogy miért árulja pénzért letölthető tartalmait a Capcom? Nos, erre is választ adtunk még márciusi írásunkban.

A Resident Evil 5 Versus módjában kétfajta játékmódnak hódolhatunk. A Slayer's Rule lehetőséget biztosít négyfős csapatoknak (párosával vagy egymagunk) Majini vadászatra, minden elejtett „gonosz szellemért" értékes pontokat kapunk. Szintén négy játékos számára kínál izgalmas pillanatokat a Survivor's Rule, melyben párosával vagy egyedül harcolhatunk a többiek ellen. Mindössze Chris és Sheva közül választhatunk, azonban a fejlesztők néhány titkos szereplőt is elrejtettek, ezen karaktereket a játékosoknak szükséges feloldaniuk, megtalálniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)