Hirdetés

Resident Evil 5 - Késnek a multiplayer tartalmak

|

Áprilisban számíthatunk a Resident Evil 5 vadonatúj többjátékos módozataira, egy hónappal elcsúsztatták a Versus megjelenését.

Hirdetés

Elúszott a Resident Evil 5 prémiumletöltésének márciusra tervezett megjelenési dátuma, a többjátékos izgalmakat bővítő Versus módozat valamikor áprilisban kerül fogyasztható állapotba. Japánban nem várakoztatják a játékosokat, a szigetországban holnapután minden érdeklődő vígan töltögethet. Pontos európai kiadási időpontot nem kaptunk kézhez, a Capcom bejelentésében elnézésért esedezik minden érintettől és ígérik, hátralévő idejükben kiemelt figyelmet fordítanak a Versus módozat fejlesztésére. Ez teljesen természetesen, miután hatalmas közfelháborodásra bejelentették, hogy értékes Microsoft pontokat és valós valutát kérnek cserébe a multiplayer játékmódokért. Az áprilisban megjelenő Resident Evil 5 tartalmakról bővebben korábbi hírünkben olvashattok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)