Hirdetés

Resident Evil 5 - Készül a Director's Cut verzió

|

A Resident Evil 5 hamarosan ismét a figyelem középpontjába kerülhet, a Capcom ugyanis rendezői változaton dolgozik.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés ugyan nem történt még, de egy szerencsés - vagy szerencsétlen - véletlennek köszönhetően, kiderült, hogy már készül a Resident Evil 5 Direcotr's Cut. Az egyik szereplő - Jill Valentine - hangját kölcsönző színésznő szólta el magát, így derült ki a turpisság.

Mivel a Capcom egyelőre semmit nem nyilatkozott, nem tudni, hogy vajon csak a már emlegetett DLC formátumú kiegészítőről beszélünk, vagy egy teljesen átdolgozott Resident Evil 5 készül. Az sem tudható jelenleg, hogy lesz-e dobozos változat, bár a Capcomot ismerve lesz, hiszen a Lost Planetet is kiadták újra dobozosan, amikor a Colonies Edition elkészült, pedig az nem feltétlen érdemelt meg ekkora figyelmet. Minden esetre készülhetünk, mert Patricia Ja Lee(ő Jill hangja, megtekinthető alant, munka közben) szerint egy csomó új renderelt animációt vettek fel, és állítólag Jill fontos szerepet kap majd az új változatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)