Hirdetés

Resident Evil 5 - Kicsit másképp

|

Érdekes kis videót találtunk a világhálón, megtekintése mindenki számára erősen ajánlott.

Hirdetés

A Resident Evil 5 nem egy vicces játék. A Capcom legújabb horror játéka nagyon sikeres lett - megérdemelten. A játékot rengeteg támadás érte a megjelenés előtt. Rasszistának kiáltották ki, az irányítást fikázták sokan, mégis, valahogy a toplistákat sikeresen meghódította a játék.

Népszerűségének újabb bizonyítéka az alant látható kis előzetes. A Muppet Show, nekem a gyerekkor homályba vesző éveit idézi fel, de show azóta is működik. Én már kiöregedtem belőle - a cimboráim szerint max az egyik kötsög öreg lehetnék - de jó látni, hogy a mai napig van közönség, aki kiváncsi rájuk. Nos, a Muppet Show sztárjai, most igazán durva helyzetbe kerültek, a zombik úgy látszik nem kímélnek senkit. Remélem azért Miss Röfi túléli, mert különben öngyi leszek..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)