Hirdetés

Resident Evil 5 - Lehetőséget nyert a PC-s verzió

|

Christian Svensson pozitív hangvételben nyilatkozott a Resident Evil 5 asztali rendszereket érintő verziójáról.

Hirdetés

Minden bizonnyal asztali rendszereken is bemutatkozik a Capcom zombi-vadászatának következő epizódja, legalábbis erre engednek következtetni Christian Svensson kijelentései. Novemberben hivatalos Capcom dokumentumokban megemlítették a Resident Evil 5 személyi számítógépekre hangszerelt átiratát - akkor az anyagban szintén helyet kapott a Street Fighter IV, mint PC-s megjelenés -, azonban az illetékesek nem kívánták cáfolni vagy megerősíteni a felmerült híreket. Január végén egy CD Projekt alkalmazott állította, hogy létezik PC-s verzió.


Resident Evil 5 story trailer  

resident_evil5_story_trailer_gstv.jpg
 

Délelőtt megírtuk, a Capcom hamarosan bejelenti legújabb Wii alkotását, könnyen megeshet, hozzávágják régóta rebesgetett álmunk megtestesülését. Christian Svensson éberségre intette a PC-s felhasználókat, miután falhoz szegezték a platformot érintő megjelenés lehetőségével. Feleletére újabb kérdéssel reagáltak, miszerint reménykedhetünk-e továbbiakban Resident Evil 5 átirat kiadásában. Meglepetésre pozitív tartományba eső választ adott, azaz eltért a „cáfolás, megerősítés, nem kommentálunk, spekuláció, pletyka" szavakból összerakható, gyakran használatos mondatoktól. Véleménye szerint „lehetséges" asztali verzió piacra dobása. Nincs más hátra, várakozunk türelemmel a PC-s játékosok számára szánt bejelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)