Hirdetés

Resident Evil 5 - Miért kerül pénzbe a Versus mód?

|

Magyarázkodik a tegnap bejelentett Resident Evil 5 letölthető tartalmak kapcsán a Capcom: kell a pénz.

Hirdetés

Olvasóink táborában többen értetlenkedve fogadták a tegnap bejelentett és részletezett, financiális hátszéllel megtámogatott multiplayer játékmódot felduzzasztó letölthető tartalmak hírét. Érhetően fogalmaztunk, azzal nincsen probléma, ellenben a Capcom díjszabásával igen. Miért kötelezik a játékosokat 400 Microsoft pont, vagy 4.99 euró megfizetésére, mikor a Versus módot teljes nyugodtsággal felpörkölhették volna a végleges verziókat tartalmazó adathordozókra (az egyes országok LIVE és PSN támogatásáról nem is beszélve)? Közleményben tájékoztatta érdeklődő felhasználóit a Capcom, melyben bevallották, problémák nélkül integrálhatták volna a Versus játékmódokat, azonban ebben az esetben vállalati bankszámlájukon fekete lyukak keletkeznének. Mivel eddig a Resident Evil 5 előtt egyetlen alkalommal sem készítettek ehhez hasonló többjátékos módozatot, felmerültek bizonyos többletköltségek, melyek között megtalálhatjuk a digitális tartalomszolgáltatók, szerverek díjait is

resident-evil-5__30.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)