Hirdetés

Resident Evil 5 - Nincsenek rejtett tartalmak

|

A nemrégiben közkézre adott Resident Evil 5 letölthető tartalmak nem találhatóak meg rejtett formában a játék lemezén.

Hirdetés

Április hetedikén megjelent a Resident Evil 5 többjátékos módját felfrissítő Versus mód, melynek mérete alapján számos játékos meggyanúsította a Capcom vállalatát, hogy fizetős letölthető tartalmaival mindössze feloldotta a játékban található rejtett multiplayer elemeket. A letöltésre kínált adatcsomag mérete Xbox 360 esetében kevesebb, mint 2 megabájt (PlayStation 3 verziója még kisebb). A játékosok egybehangzó véleménye szerint pénzükért cserébe egy rejtett tartalmakat feloldó kulcsot kaptak, azaz feleslegesen nyúltak zsebükbe.

Miután nyilvánosságra került a Versus Mod terjedelme előkotorták a Capcom korábban tett kijelentését, miszerint a frissítéssel „átlépték a Resident Evil 5 eredeti elképzeléseit”. Ezt egyszerűen hazugságnak minősítették. Christian Svensson (Capcom elnök) megpróbálta nyugalomra inteni a hőbörgő felhasználókat, mint elmondta, a Resident Evil 5 meglévő grafikus elemeit, hangahatásit és modelljeit használják a multiplayer tartalmak, kizárólag a programkód számít újdonságnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)