Hirdetés

Resident Evil 5 - Szinte mindenben más, mint elődjei

|

A Resdient Evil 5 kapcsán elfelejthetjük a túlélő-horror megnevezést, legalábbis ezen a véleményen van Chris Kamer.

Hirdetés

A Capcom felelős kommunikációs és közösségi igazgatójának elmondása szerint a Resident Evil ötödik epizódja már nem sorolható a tradicionális túlélő-horror játékok közé, annak ellenére, hogy továbbszövi az elődjei által megteremtett képzeletbeli világ történetét. Előzetesünkből és a kiadott minőségi videókból minden fontos információt megtudhattatok, kivéve talán Chris Kamer véleményét, melynek alapján a negyedik részhez képest izgalmasabb és akciósdúsabb folytatást kapunk majd kézhez. Mint észrevehettétek nem említette a horror vagy túlélő szavakat, ennek hátterében a Resident Evil megváltoztatott koncepcióját érdemes keresni. Igazi akcióhősnek érezhetjük majd magunkat a szériában eddig soha nem látott mennyiségű fegyverrel felvértezve. Chris Kamer még hozzátette, szőröstül-bőröstül elhagyták a korábbi részeket és kifejezetten a kooperatív módra koncentráltak.

re5_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)