Hirdetés

Resident Evil 5 - Tartalmazza a Versus módot?

|

Tölthető a Resident Evil 5 többjátékos lehetőségeit bővítő Versus Mode, tegnap röviden átfutottuk tartalomjegyzékét, közöltük díjszabását.

Hirdetés

Hiábavaló lenne szimatolni a DLC nyilvánosságra hozott és részletezett tartalmai között. Vagy mégsem? Számos játékosnak feltűnt a Versus Mode parányi mérete, kevesebb, mint 2 megabájtot követel magának a frissítés.

Ennek kapcsán felmerültek bizonyos gyanúk, miszerint a pénzért kínált multiplayer módozatok valójában már a megjelenés pillanatában rajta csücsültek a megvásárolt korongon feloldásra várva. Ez azt jelentené, hogy bizonyos összetevők eddig rejtve maradtak és újdonságnak számító Resident Evil 5 elemek pedig nem érkeztek. Hivatalosan az 1.86 megabájt méretű csomag új funkciókkal bővíti a játékot és a meglévő játékelemekre támaszkodik.

Ezzel nincsen semmi probléma, ellenben a beépülésre kerülő funkciók aprócska mérete meglehetősen gyanúsan fest. Az Xbox 360 memórialimit miatt megszorult fejlesztők példát vehetnek a Capcom vállalatáról tömörítési eljárás ügyében. Mint az várható volt, újra fellángoltak az érzelmek, sokan úgy érzik apránként újra megvásárolják a Resident Evil ötödik epizódját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)