Hirdetés

Resident Evil 5 - Videóteszt

|

Végre megérkezett a Resident Evil 5 végleges verziója, teszteltük is menten.

Hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt játéka, minden kétséget kizárólag a Resident Evil 5. Igaz, némely fanatikus rajongó fanyalgott, hogy a játékmenet egy kicsit túl akciódús egy Resident Evil címhez képest, de a gamerek nagy része simán együtt tud élni ezzel. Az irányítás sem nyerte el mindenki tetszését, sokan röhejesnek tartják, hogy nem lehet lőni menet közben, de ez is csak olyan aprócska hiba, amely nem befolyásolja a tényt, hogy a Resident Evil 5 egy nagyon pöpec kis gamma. A teszt során ender és Flatline kommentálják az eseményeket, és hát sok okos dolgot mondanak(ezt kötelező volt ideírni). Nosza, haladjon hát mindenki a tv.gamestar.hu oldalra, és lesse meg a tesztet.

Resident Evil 5 - Teszt

resident_evil_5_trailer.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)