Hirdetés

Resident Evil 6 - Ada Wong is szerepet kap?

|

A felfokozott várakozás kötelező velejárója az adatturkászoktól származó pletykák elterjedése. Vajon vár még ránk egy új kampány?

Hirdetés

Élő GémTár adásunkban láthattátok a következő Resident Evil 6 demóját működés közben. Az akkor látott demót nem csak a kollégák kapták meg, így várható volt, hogy előbb utóbb az adatturkálók is munkához látnak. Legújabb kutatásuk egy, még nem látott menüpontot fedett fel Ada Wong személyében.

A hölgy Leon, Chris és Jake története során is szerepet kap, de itt egy saját kampányról van szó. Ada Wong szerepléséről már volt szó korábban is, így egyre biztosabb a plusz kampány létezése. Azért még tessék pletykaként kezelni a hírt, hiszen a Capcom még semmit nem mondott ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)