Resident Evil 6 - bővül a többjátékos mód

|

Látszik, hogy a Capcom komolyan vette a Resident Evil 6 játékosainak hosszú távú szórakoztatását, érkezik is a multi-mód bővítése.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Predator, Survivors és Onslaught módok válhatnak elérhetővé két hét múlva, az Xbox 360-on játszó Resident Evil 6 rajongóknak. Bár a Resident Evil célközönségének nem a multiplayer élmény a fő szempont, nem hanyagolják el, azokat sem, akik szeretnék társaikat földbe döngölni, dacára annak, hogy mindeközben zombi hordák fenyegetik életüket.

A Predator mód a klasszikus fogócska, egy kis csavarral: kettőtől, hat játékos vehet részt egy játszmában, akik közül egyikőjüknek magára kell öltenie Ustanak szerepét. Ő lesz a vérszomjas fogó, a többi játékosnak pedig az a feladata, hogy kivégezze egykor jobb testben élt társát. A Survivors a klasszikus csapatalapú versus mód kifordított változata, ahol az elhullott csapattársat az ellenfél kapja meg a következő feltámadáskor. Az Onslaughtban két játékos küzd a túlélésért a hullámokban érkező ellenfelekkel szemben.

Az új játékmódok december 18-ától lesznek feloldhatóak, darabjuk 320 MS pontért, illetve csomagban 720 MS pontért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!