Hirdetés

Resident Evil 6 - új infók és ütős képek

|

Szépen lassan csorognak az információk a Resident Evil 6 részleteiről, eddig minden szép és csodás. A zombik már a spájzban vannak.

Hirdetés

A Resident Evil rajongók nem fognak csalódni a hatodik epizódban, legalábbis ez derül ki a japán Famitsu magazin legfrissebb számából, amelyben a Capcom kötelékében tevékenykedő Hiroyuki Kobayashi adott meg pár friss adatot a játékkal kapcsolatban.

Amit tudni érdemes: ebben a játékban keveredik a korábbi két rész akció-orientált stílusa a régebbi Resident Evil játékok survival-horror hangulatával, többek közt végre lesznek megint zombik.

 

A korábbi állásponttal ellentétben a Resident Evil 6 esetében nem két, hanem három főhőssel kell számolnunk: a már jól ismert Leon S. Kennedy és Chris Redfield mellett esélyesé vált egy harmadik személy is, akit a Capcom még nem volt hajlandó felfedni.

Lesznek tehát zombik, és egy egészen új ellenség-típus is, amely a Hunterek erejével és gyorsaságával vetekszik, ráadásul fegyverek használatára képes ellenfeleket is kapunk. Szerencsére a taktikázási lehetőségek tárháza is bővült.

A Resident Evil 6-ban már nem kell megállnunk ahhoz, hogy tüzelhessünk, képes leszünk mozgás közben is lövéseket leadni, ráadásul olyan mozdulatokkal gyarapodott leltárunk, mint a csúszás, a bukfencezés és a fedezékbe vonulás.



A Resident Evil hatodik fejezete november huszadikán kerül fel a boltok polcaira, kezdetben PS3 és X360 platformokon, majd később PC-ken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)