Hirdetés

Resident Evil 6 - kőkemény fordulatok az új trailerben

|

Elég komolyan spoiler veszélyes lett a Resident Evil 6 új előzetese, ahol többek közt kiderül az is, hogy ki a harmadik játszható karakter. Nem az, akire eddig gondoltunk.

Hirdetés

Talán sokan tudjátok már, de azért nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos számomra a Resident Evil 6, imádom a sorozatot, beteges fan vagyok, szóval kicsit megdobbant a szívem, amikor kiderült az új előzetes kapcsán, hogy a megjelenést kicsit előbbre hozzák (október 2.), így talán még a beígért maja világvége előtt végig tudom majd nyomni az elég izgalmasnak ígérkező részt.



Ugyanakkor nagyon kemény fordulatok születtek az új előzetesben, nekem már kicsit túl sploileres az egész, ezért bizonytalan vagyok benne, mennyit is oszthatok meg veletek róla. Inkább nézzétek meg a videót, aztán olvassatok tovább, vagy kattintsatok el gyorsan, nem akarok csalódást okozni azoknak, akik szeretik a csavarokat játék közben



Nos, a harmadik játszható karakter ezek szerint Wesker fia lesz? Ez kicsit kemény volt így elsőre, de Sherry Birkin felcseperedett karakterén is koppant egyet az állam. Ráadásul a végén Chris és Leon szembekerülése is elég megdöbbentő csavar, mivel korábban még arról sem volt szó, hogy az amerikai szál Kínába látogat (itt egyértelmű: eljátszák a halálukat valahogy, aztán irány Kelet). Nagyon komolyan várós lett tehát most a Resident Evil 6, de melegen ajánlom, hogy legyen még csavar a történetben, ami majd a játék közben sokkol szépen, ahogy illik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)