Hirdetés

Resident Evil 7 - most végre tényleg bejelentik?

|

Hatalmas durranásra készül a Capcom az év második felében, és könnyen lehet, hogy a Resident Evil sorozat várva várt következő epizódja lesz az.

Hirdetés

Már a 2013-as E3 előtt is azt reméltük, hogy a Los Angeles-i expón a Capcom lerántja a leplet a Resident Evil 7-ről, azóta pedig minden évben egyre feszültebben várjuk, hogy ez megtörténjen.

A vállalat most hozta nyilvánosságra a március 31-én lezárult pénzügyi év kimutatásait, amiből kiderül, hogy továbbra is elég jól keresnek, még akkor is, ha a Street Fighter V-ből durván 600 000 példánnyal kevesebbet adtak el, mint szerettek volna. Ami azonban ennél is érdekesebb, az a jelentés mellé csatolt beszámoló, amiben az alábbi szerepelt:

"A következő pénzügyi évben  jelennek meg a Sengoku BASARA Sanada Yukimura-den sorozat tagjai, valamint a Resident Evil Umbrella Corps. A Resident Evil széria idén ünnepli 20. születésnapját, és ezzel a címmel melegítünk az év második felére, amikor is totális offenzívát indítunk."

És hát mi mással lehetne jobban megünnepelni ezt a jeles évfordulót, mint egy Resident Evil 7 megjelenéssel. Nagyon bízunk benne, hogy nem csak a Resident Evil 4-5-6 remasterekre gondolt a cég, hanem az E3-on végre tényleg letesznek valamit az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)