Hirdetés

Oké, a Resident Evil 7 másfél óra alatt is végigjátszható

|

Kellően elszánt speedrunner kell csak a családba, és máris minden esély megvan arra, hogy 94 perc alatt végig legyen tolva a Resident Evil VII: Biohazard. Videón csodálható meg a teljesítmény.

Hirdetés

Talán nem kell magyaráznom a Resident Evil 7 teszt és Resident Evil 7 végigjátszás fényében, hogy mostanában ismét kedvenc szériám bűvöletében telnek napjaim, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is olyan teljesítményre lennék képes, mint az a speedrunner, aki röpke másfél óra alatt képes már végignyomni a játékot. Nyilván nem első menetre.

Az uhTrance néven futó Twitch streamer 1:34:08-as eredménnyel végezte ki a Resident Evil VII-et, New Game + módban (tehát minden korábbi cuccát magával hozva) és könnyű fokozaton. Nézzétek meg, hogy rohan végig az élményen, persze csak akkor, ha nem sajnáljátok a spoilereket.

Nektek mennyi idő alatt sikerült végigtolni a Resident Evil 7-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)