Hirdetés

Resident Evil 7 - a speedrunnerek már ezerrel pörgetik

|

Miközben sokan el sem merik indítani a játékot, a félelmet nem ismerő rajongóknak két óra sem kell, hogy ledarálják a kampányt.

Hirdetés

Továbbra is pörög a Resident Evil végigjátszásunk, és bár rettenthetetlen csapatunk kész bármivel szembenézni, mindezt csak visszafogott tempóban teszik.

Nem úgy, mint azok az őrültek, akik már most New Game Plus nehézségen speedrunolják a Resident Evil 7-et. Komoly glitch-ek egyelőre nincsenek, fontos szerepet játszik viszont a négy órán belüli végigjátszásért kapott futócipő, ami gyorsítja a mozgást, és a végtelen tölténnyel felszerelt Albert-01-es pisztoly. Azért így sem lesz Doom a játékból, de nagyon más a hangulat, mint eredetileg

A jelenlegi rekord 1 óra 43 perc körül jár, de valószínűleg a közeljövőben 1:30 alá is sikerül majd lemenni.

Ti végigtoltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)