Hirdetés

Elvileg már elég hosszú ideje készül a Resident Evil 8, mégis távoli még a megjelenés

|

A remake-ek mellett azért a jelek szerint a folytatást sem felejtette el a Capcom csapata.

Hirdetés

Izgalmas új irány felé kanyarodott a Resident Evil széria a hetedig epizóddal, a 2017 januárjában megjelent legutóbbi epizód óta viszont csak remake-eket kaptunk, illetve kapunk. A második rész után a Resident Evil 3 is teljesen újrakeverve érkezik, igaz, ezúttal a Project Resistance nevezetű spin-offot is hozzácsapják az áprilisban érkező remake-hez. A legfrissebb iparági pletykák alapján viszont nincs is már olyan messze a tényleges folytatás, vagyis a Resident Evil 8.

Hirdetés

A szóban forgó pletykákat az az AestheticGamer nevezetű profi szivárogtató biztosította, aki korábban már többször is valósnak bizonyult információkat szolgáltatott, a hivatalos bejelentések előtt tudott például a Resident Evil 7's Not A Hero DLC-ről, valamint arról is, hogy a Resident Evil: Resistance és a Resident Evil 3 remake összekapcsolódik majd. Érdemes tehát adni a szavára, de azért természetesen nem szabad a tőle származó infókat hivatalos bejelentésként kezelni. Mindenesetre AestheticGamer most azt állítja, hogy a Resident Evil 8-on már 2016 vége óta dolgoznak a Capcom emberei, szóval gyakorlatilag a hetedik rész fejlesztésének befejezésével egyből át is tértek a nyolcadik epizód munkálataira. Ugyanakkor a teljes képhez az is hozzátartozik, hogy az egész projektet 6-7 hónappal ezelőtt alaposan újragyúrták, ez viszont egyáltalán nem szokatlan a játékfejlesztésben. AestheticGamer arra is kitért, hogy elvileg jövőre kapni fogunk egy új Resi játékot, de ez még nem a nyolcadik rész lesz, és nem is egy újabb remake - a felújított vonalat egyébként is pihentetik szerinte a Resident Evil 3 után, ugyanakkor más Capcom játékok terén számíthatunk remake-ekre.

Ti várjátok már a Resident Evil 8-at, vagy most még bőven a Resident Evil 3 remake-jére vagytok rápörögve, és csak annak megjelenése lebeg a szemetek előtt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)