Hirdetés

Resident Evil: Afterlife - Miről is fog szólni?

|

Jövőre mutatják be a mozik a negyedik élőszereplős Resident Evil filmet.

Hirdetés

Milla Jovovich újra Alice-ként tér vissza, akinek valójában az égadta világon semmi köze az ihletforrásként szolgáló játéksorozathoz.



Rajongók bizonyára örülnek majd annak, hogy a Resident Evil: Afterlife ismét lehetőséget kínál arra, hogy Claire Redfield (Ali Larter) megmutassa, nem sokkal marad le a genetikai kísérlet eredményeként született Alice mögött, ha zombik feldarabolásáról van szó. Az pedig már csak a hab a tortán (vagy a cseresznye a habon), hogy Chris Redfield (Wentworth Miller) karakterét is beveszik a buliba.
No de miről szól majd a 3D-ben forgatott alkotás? Természetesen zombikról, ám a produkciót pénzelő Screen Gems jóvoltából már jóval okosabbak lettünk.



Így fest a stúdió által közölt szinopszis:
"Alice folytatja útját, melynek célja, hogy túlélőkre bukkanjon, akiket biztonságba vezethet egy, az áldozatait élőhalottá változtató vírus által megtépázott világban. A Védernyő Vállalat ellen vívott halálos küzdelme új magasságokba emelkedik, s Alice egy régi baráttól kap váratlanul segítséget. Egy új nyomra bukkan, amely a biztos menedék ígéretével csábítja a túlélőket Los Angelesbe. Ám mire megérkeznek, a várost már élőholtak ezrei gyűrték maguk alá, Alice-re és társaira pedig halálos csapda vár."
Hogy hangzik? Véleményeket kommentben lehet kifejteni, csak bátran és őszintén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)