Hirdetés

Ilyen lenne az első Resident Evil FPS nézettel

|

A Resident Evil VII egyik nagy újítása, hogy a karakter szemszögéből élhetjük át az eseményeket. Egy modnak hála megnézhetjük, milyen lenne az első rész ugyanígy.

Hirdetés

A Resident Evil 7: Biohazard ma jelenik meg, de érdemes lehet megvárni a sötétedést, mielőtt belekezdtek. Addig is itt ez a videó, melyet mindenképp érdemes megnézni.

Egy kedves rajongó, Rod Lima felásott rejtett animációs adatokat, melyek segítségével képes volt egy élvezhető FPS verziót csinálni a Resident Evilből. Persze nem biztos, hogy az egész program végigjátszható így, de a gyors játékmenet tesztben úgy tűnik, hogy a játék eleje viszonylag stabilan működik így is.

Szívesen kipróbálnánk, még annak ellenére is, hogy már az unalomig újrajátszottuk a klasszikust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)