Hirdetés

Vérfarkasok és zombilovagok is lesznek a következő Resident Evilben?

|

Újfent szárnyra kapott néhány pletyka a Capcom sorozatának folytatásáról, ami elég szokatlan kalandokat tartogathat számunkra.

Hirdetés

Nehéz volna megtippelni, hogyan is folytatódik majd a Resident Evil széria a hetedik felvonás eseményeit követően, de elméletileg a Capcom már dolgozik a folytatáson, és korábban nagyon érdekes dolgokról kezdtek el pletykálni a rajongók. Ha pedig a most napvilágot látott részletek is igaznak bizonyulnak, nos, akkor valóban nem mindennapi kalandban lesz majd részünk.

Hirdetés

Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva új információkat közölt a német GAMEZ.de YouTube-csatorna a következő Resident Evilről, de határozottan kiemelték, hogy mivel a Capcom nem erősített meg semmit hivatalosan, ezeket egyelőre pletykaként szabad csak kezelni. A játék elméletileg Európában, vagy legalábbis egy Kelet-Európa által inspirált országban játszódik, és ismét szóba került, hogy egy ponton megfordulunk majd egy faluban is. Emellett megint szó esett a havas tájakról, valamint egy bizonyos kastélyról is, és elméletileg középkori hangulatot áraszt majd az egész kaland.

A furcsa, farkasemberszerű lények mellett összefutunk még egy női ellenséggel is, ami leginkább egy szellemre hasonlít, de valójában egy boszorkány és főhősünket, vagyis Resident Evil 7-ben megismert Ethant üldözi. Még az is lehet, hogy többféle ilyen rémséggel találkozunk majd. A friss pletyka szerint természetesen lesznek zombik is, hiszen mégiscsak egy Resident Evilről beszélünk, ám ezúttal lovagi páncélban, karddal a kezükben fognak az életünkre törni. Ráadásul elvileg az új rész sokkal akciódúsabb lesz, mint elődje, és játékmenetében leginkább a hetedik részhez megjelent Not a Hero DLC-hez fog hasonlítani.

Ti örülnétek egy ilyen folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)