Hirdetés

Resident Evil Revelations - már tudjuk, mikor jön

|

A Capcom slágergyára ontja a zombis klasszikusokat, most éppen a 3DS rajongói örülhetnek az exkluzív tartalomnak. Nem is kell olyan sokat várni.

Hirdetés

A Capcom és a Nintendo végre hivatalosan is bejelentette, hogy a Resident Evil Revelations 2012. január 27-én jelenik majd meg kontinensünkön, a tengeren túlon pedig február 7-én vehetik kezükbe a rajongók Jill Valentine és Chris Redfield kalandjait dobozos formájában (Japánról egyelőre nincs konkrét adat, ez is vicces).

A Nintendo 3DS-re megjelenő Resident Evil Revelations csinos új trailert is kapott, ahol nagyrészt egy vak fodrász kezei közül szabadult szilikonos cica menekül a T-Abyss vírussal fertőzött lények elől, aztán Jill is feltűnik. Azt is tudjuk már, hogy a történet a 4. és 5. Resident Evil között játszódik, és persze új hősők is feltűnnek majd Jessica Sherawat és Parker Luciani személyében - az egyik mutatós leányka, a másik olyan, mintha Chris Redfield lenyelt volna egy jóllakott óvodást.

Azért mi nagyon várjuk, lehet ebből még valódi Resident Evil élmény is...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)