Hirdetés

Resident Evil Revival Selection debut trailer

|

Jönnek a számból a zombik, yeahh, yeahh, ó ó ó ó óóóó!

Hirdetés

A Resident Evil (japánban Biohazard) 4 és a Code Veronica HD verzióban érkezik hozzánk, mint ahogyan az alant látható videó is mutatja. Mint ahogyan korábban is, bátorkodtam a japán feliratot lefordítani, melyet a filmet követő sorokban olvashattok. Ezúton szeretném megköszönni Lesuhint Akichimuki nevű mesteremnek, hogy megtanított eme egzotikus ország nyelvére, miközben az ősi nindzsa tudományokat is megismerhettem. Azóta árnyékban, kocsmai verekedésekben, és tévészékház ostromokban láthatatlan vagyok.De félre a szövegelést, nézzük inkább a videót.

És a beígért fordítás:

- a figyelmeztető képernyőn: a játékban látható zombik közül a forgatás során senki sem sérült meg, és munkájuk végeztével visszavittük őket az adóhivatalba,
- 0:16 - odasüss
- 0:20 - rohadt sötét van
- 0:23 - HD, pedig nem is látszik
- 0:39 - Klórostomit szereted?! Nesze!
- 1:06 - Tűz van babám!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)