Hirdetés

A Resident Evil stílusában készül ez az UE4-es horror

|

Egy horror-rajongó úgy döntött, hogy saját projektbe kezd, és egyelőre megnyert vele minket. Főleg HP-t.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben a 3D művész, B.O.W. Qin megcsinálta a Resident Evil első részének kastélyát Unreal Engine 4-ben. A munkája annyira lenyűgöző volt, hogy még őt is meggyőzte egy saját projekt indításáról.

A célja, hogy a Resident Evil 1-nek stílusában csináljon egy új horrort, persze minden RE jelzés, sztori, szereplő és egyéb körítés nélkül. Nem akar jogi keveredést, csak egy kemény túlélőhorrort (olyan kastélyosat, ami annak idején teljesen egyedivé tette a Resident Evilt). Az első képekkel és az első bemutató videóval minket meggyőzött céljának létjogosultságáról.

Nézzétek meg mozgásban is:

Mivel egy rajongó és egy apró csapat munkája lesz ez, így ne számítsunk játszható verzióra a közeljövőben. Ettől függetlenül nagy figyelemmel kísérjük majd a projekt menetét, mert lenyűgözőnek tartjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)