Hirdetés

Resident Evil VII - Lucas beköszön, Zoe bajban van

|

A friss kedvcsinálókban a Baker-család tagjai állnak a középpontban, és a jelek szerint izgalmas kalandokra számíthatunk.

Hirdetés

Az idén megjelent Resident Evil VII kicsit kilóg a sorozat többi darabja közül, ám ennek ellenére remek játék lett, a rettegés pedig még korántsem ért véget. Hamarosan két új DLC-vel bővül az alapjáték, amelyek a már jól ismert szereplők köré épülnek fel.

Hirdetés

A Not a Hero-ban Redfieldet irányítjuk majd, akinek nemcsak az életére törő rondaságokkal kell megküzdenie, hanem Lucas Baker is az agyára fog menni a beteg játékaival.

Az End of Zoe DLC-ben pedig visszatér Zoe Baker, aki főhősünket segítette az alapjátékban, de bemutatkozik egy eddig ismeretlen szereplő is, Joe.

A két DLC december 12-én, a Resident Evil VII Gold Edition megjelenésével együtt érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)