Hirdetés

Resident Evil VII: End of Zoe teszt - a nagybácsi rendet tesz

|

Az End of Zoe DLC-ben a Baker család új tagja kerül a képbe, aki igyekszik megmenti Zoét a tragikus végtől.

Hirdetés

Az, aki már végigjátszotta a Resident Evil VII kampányát (és miért olvasna DLC-tesztet az, aki nem?), bizonyára tudja, hogy a játékmenet során hősünknek egy igen nehéz döntést kell meghoznia, miszerint vagy feleségét viszi magával, vagy Zoe Bakert, aki segítette őt korábbi útján.

Hirdetés

Ennek a döntésnek súlyosak a következményei a végkifejletre nézve, a legutolsó DLC viszont egy érdekes felütéssel kezd: Ethan Miát viszi magával, és Zoe marad a rettegett Baker ház fogságában. Nem sokkal ezután érkezik meg családja megmentésére Jack Baker testvére, Joe, aki rátalál az egyre súlyosbodó állapotú, fiatal unokahúgára, és igyekszik segíteni neki, miközben az Umbrella éppen túlélőket keres. Ellenszert kell találni, és kitartani addig, amíg a felmentősereg megérkezik - rutinmunka ez a meglehetősen marcona Joe számára, aki nem mellesleg van annyira laza, hogy az eszközhasználatot meghagyja a többi karakternek, puszta kézzel verekszik meg az életére törő szörnyekkel. Egyedül lándzsát craftol gőzerővel, hogy a krokodilok ellen hatékonyan védekezhessen, mivel ezen a mocsaras vidéken természetesen krokodilok is vannak, nehogy már könnyű legyen az életünk. Zoe megmentése nem könnyű - bár ez a kiegészítő is végigvihető két óra alatt -, nehezebb szinten már idegtépően elnyúlik a túlélésért vívott harc.

A verekedésre épülő szörnyirtás ugyanakkor ad egy furcsa Bud Spencer-filmes mellékízt az egész játékmenetnek, és kevésbé para az egész kaland, de azért alapvetően az End of Zoe is remek kiegészítése egy elvileg már lezárt sztorinak, és megnyugvást hozhat azoknak, akik annak idején éppen Zoét hagyták hátra. Persze azért a Baker családnak is lesz még egy-két szava a boldog véghez, de ezt már inkább meghagyom nektek felfedezni. Részemről jöhet is a Resident Evil VIII, ez jó mulatság, férfimunka volt. Puszta kézzel.

Resident Evil VII: End of Zoe
Ököllel a szörnyek ellen.
Ami tetszett
  • Kellemes záróakkord
  • Craftolgatás, vadászat
Ami nem tetszett
  • Túl rövid
  • A kétkezes harc kicsit komolytalanná teszi a szörnyeket
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)