Hirdetés

Resident Evil.net - kinek kell a közösségi horror?

|

Ahogy van Call of Duty Elite, úgy kell a Resident Evil.net, vagyis egy online közösség, ahol mindenki büszkélkedhet a megölt zombik számával, a megnyitott ereklyékkel, multiban szerzett pontokkal. Valaki szóljon már a Capcomra rá.

Hirdetés

Persze még azt is felhozhatnám, hogy az Elite esetében legalább van exkluzív klub érzete az embernek, ahol sok tartalmat sok pénzért előbb érhet el, mint mások (szintén sok pénzért). Nincs túl sok értelme, le is húznak, de legalább exkluzív.



Ehhez mérten a most bejelentett Resident Evil.net egy PC-s szolgáltatás (Facebook és Twitter eléréssel, valamint mobilos támogatással is a jövőben) amolyan közösségi dicsőségdal, ahol főképpen statisztikákat osztanak meg egymással a rajongók. Fegyverhasználat, pontosság, megölt ellenfelek száma, Mercenairies rekordok, barátok eredményei, ilyesmi.A legjobbak extra figurákat és tartalmat nyithatnak meg, és persze közösségi kihívások is várják a nagyérdeműt, mint például egy hétvége alatt 10 ezer zombi likvidálásának felemelő célkitűzése.

Nem akarok nagyon negatívnak tűnni, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy a valaha szép napokat élt túlélő-horror most egy lövöldés pomádé felé sodródik. Értem én, hogy korábban a Capcom már beszélt arról, hogy a piaci trendek hogyan kényszerítik a Call of Duty felé a Resident Evil stílusát, de azért ez már kínos mosolyt csal az ember arcára.

A Resident Evil 6 megjelenésével egyetemben el is indul majd a Resident Evil.net, lehet örülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)