Hirdetés

Resistance 2 - Az ellenállás folytatódik

|

A Playstation 3 egyik legsikerültebb nyitó címe a jelek szerint önálló franchise-zá növi ki magát. Gratulálunk!

Hirdetés

A Resistance: Fall of Man története szerint megmenekül ugyan az emberiség a második világháboró szörnyű fenyegetésétől, cserébe azonban az '50-es években földönkívüliek invázióját kell elszenvedniük. A játék Anglia megszállásának krónikáját meséli el.
Köztudott, hogy a PS3 megjelenésekor kevés játék állt rendelkezésre, s azok többsége nem ütötte meg azt a szintet, amit el lehetett volna várni tőlük. A Resistance ellenben egész kellemes fogadtatásban részesült, s 2007 novemberéig kb. 791000 példányt értékesítettek belőle.
A szolid sikert követően az Insomniac (Ratchet & Clank) neki is látott a folytatás kalapálásának.
A Game Informer értesülései szerint két hadjáratra, akár 60 főt támogató multiplayer csatározásokra, s nyolc személyes kooperatív mókára számíthatunk.
Meg nem erősített hírek szerint három osztályból választhatjuk ki karakterünket (heavy weapons, special operations, medic), s járművek segítségével is hírdethetjük az igét, vagyis az emberiség felsőbbrendűségét.

A képek az első részből származnak.

 


Update: Az alábbi linken megtekinthető néhány kép a folytatásból.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)