Hirdetés

Titanfall - kezdődik az alfateszt

|

Már lehet tesztelőnek jelentkezni a Titanfallhoz, de azért van egy csavar a dologban.

Hirdetés

Az EA elkezdte kiküldeni a Titanfall alfájának meghívóit, az email nem jelent azonban közvetlen bekerülést - mindössze egy lépéssel közelebb hoz a jelentkezéshez.

A Titanfall hivatalosan március 11-én jelenik meg, néhány kiválasztott azonban már heteken belül kipróbálhatja, milyen titánokat hívni a harcba. Amennyiben a megadott weboldalon belépünk a saját Origin fiókunkkal, máris a következő üzenet fogad minket. „A jelentkezést elfogadtuk. Az esetleges beválasztásról a következő napokban emailben értesítünk, ebben egy egyedi kód és a letöltés menete szerepel majd. Köszönjük!"

A csavar az egézben viszont az, hogy az ajánlat egyelőre csak Xbox One-osoknak szól, PC-s és Xbox 360-as tábor egyelőre nem kapott hasonló lehetőséget. Amint bármilyen változás áll be, azonnal beszámolunk róla.

Egyébként láttátok már a direkt a Titanfallhoz készített, tematizált kontrollert? Mi azóta se tudtunk leakadni róla, akarunk egyet, még ha nem is használjuk Xbox One-nal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)