Hirdetés

Restaurant Empire 2 egy mesterszakács ajánlásával

|

A Restaurant Empire folytatása azoknak szól, akik szeretnének éttermet, kávézót, cukrászdát nyitni, de nincs rá módjuk.

Hirdetés

Április elején minden önjelölt étteremvezető álma válik valóra, hiszen megjelenik a Restaurant Empire hat esztendeje várt folytatása. Észak-Amerikában a Paradox Interactive, Európában pedig a Kalypso Media jóvoltából kerül erre sor.

Restaurant Empire 2 - 12. kp Restaurant Empire 2 - 13. kp Restaurant Empire 2 - 14. kp



Előbbi a Game Developers Conference idei felvonására adott ki egy újabb, mérsékelten látványos és vitatható minőségű felvételt, míg utóbbi megszerezte az egyik leghíresebb német mesterszakács, bizonyos Alfons Schuhbeck támogatását, minek következtében az említett úriember arcképe is ott díszeleg majd a Restaurant Empire 2 európai piacra szánt verziójának dobozán. Ezt egyébként az egyik képen láthatjátok is.

restaurant-empire-2-gdc2009-trailer-gstv.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)