Hirdetés

Restaurant Empire 2 - Két veréb ül a fán...

|

A vendéglátóipar virtuális örömei iránt nagy tisztelettel adózó rajongók örömére újra birodalmat építhetünk.

Hirdetés

Igaz, itt épp egyik sem veréb, de olyan aranyosan gubbasztanak, miközben a lámpaernyő lét sajátosságain elmélkednek. Aki kiszúrja a két jómadarat valamelyik képen, az majd kap valamit. Ha mást nem, egy simit a buksijára, bár még az is lehet, hogy mazurék kitalálnak valamit.
Hol van már az a Trevor Chan, aki a Seven Kingdoms révén oly kiváló munkát tett le az asztalra, hogy még ma is sokan az egyik legkiemelkedőbb RTS-nek tartják? Jó kérdés, ugyanis a hét királyságnak befellegzett a kritikán aluli harmadik epizóddal. Nincs élő ember, aki elhinné, hogy egy esetleges folytatás meg tudná közelíteni az első, de legalább a második rész magasságait.
Ezek után nem is oly meglepő, hogy a neves dizájner és csapata, az Enlight Software egy másik sikerjáték, a Restaurant Empire folytatásában bízva próbál felszínen maradni.

Restaurant Empire 2 - 11. kp Restaurant Empire 2 - 10. kp Restaurant Empire 2 - 9. kp Restaurant Empire 2 - 8. kp Restaurant Empire 2 - 7. kp



A puding próbája az evés, főleg étteremben, így nem mondunk és nem is mondhatunk elhamarkodott ítéletet, amíg alaposan ki nem veséztük az első blikkre életképesnek tűnő folytatást.
A grafikai ráncfelvarrás, az új miliők és receptek mellett elsősorban a kávézó és a cukrászda megjelenése számít jelentős újdonságnak. Most már zsírra, szénhidráttal és rengeteg koffeinnel is kezelhetjük vendégeink bélrendszerét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)