Hirdetés

Restaurant Empire 2 - Szakácsverseny trailer

|

Az Enlight éttermi menedzserjátékának folytatása elvileg már az üzletek polcain heverészik Európa több országában.

Hirdetés

A hazai forgalmazó kilétére még nem derült fény, de van rá esély, hogy ne csak egy az Eiffel-torony megmászása, vagy a müncheni Oktoberfest kínálatának lezsűrizése közben kaparintsunk meg a Restaurant Empire 2 korongját.
A folytatásban ismételten egy lerobbant étterem (bár ezúttal akár kávézót, vagy cukrászdát is üzemeltethetünk) státuszának helyreállítása, vendégeinek visszacsábítása és úgy általában a konkurencia földbe taposása a feladatunk.
Trevor Chan a Seven Kingdoms: Conquest jogosan kiérdemelt bukása után újabb - talán utolsó - esélyt kapott a bizonyításra. A hat esztendeje a Restaurant Empire folytatásának elérkeztét váró rajongók érdekében bízzunk benne, hogy él a kínálkozó lehetőséggel.

restaurant-empire-2-competition-gstv.jpg


Érdekes adaléknak ígérkezik a séfek minijátékokkal lebonyolított versenye, ami számos előnnyel is jár az étteremtulajdonos számára. Egyrészt kapunk egy szép plakettet, amit boldog boldogtalan olvasgathat, hogy milyen ügyes szakács dolgozik minálunk, másrészt egy-egy verseny első díjának megszerzése nyilvánosságot kap a médiában (ingyenreklám), harmadrészt új, exkluzív receptekkel gazdagodunk, amelyek vendégcsalogatónak és vendégmarasztalónak egyaránt tökéletesen beválhatnak.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)