Hirdetés

Restaurant Empire 2 - Tavasszal nyitunk

|

A Restaurant Empire viszonylag erőtlen marketinggel megtámogatott folytatása hamarosan az üzletek polcaira kerül.

Hirdetés

A Trevor Chan (Seven Kingdoms) nevével fémjelzett Enlight Software 2003-ban megjelent étterem-menedzselős játéka szép sikert aratott. Egy lerobbant kajáldából első osztályú éttermet faragni nem kis kihívást jelentett, ráadásul stílusából fakadóan nem végződhet egyéjszakás kalanddal az ismerkedés, amennyiben elnyeri a játékos kegyét. Hat év azonban már a legnagyobb rajongó számára is sok, így ők legalább annyira éheztek egy újításokkal telezsúfolt folytatásra, mint virtuális vendégei konyhája fogásaira.

Restaurant Empire 2 - 6. kp Restaurant Empire 2 - 5. kp Restaurant Empire 2 - 4. kp Restaurant Empire 2 - 3. kp



A Kalypso Media (Európa) és a Paradox (Észak-Amerika) kiadásában ideát március 3-án, míg odaát valamikor április hó folyamán érkezik a Restaurant Empire 2.
A feladat ismételten az, mint az előd esetében, összehozni a legjobb éttermet, amit csak el lehet képzelni. A 16 küldetésből álló kampány során már kávézót és cukrászdát is csatolhatunk éttermünkhöz, az atmoszféra megteremtésében pedig egészen extrém (esőerdő, óceán mélye, stb.) módon élhetjük ki fantáziánkat.

Restaurant Empire 2 - 2. kp Restaurant Empire 2 - 1. kp



Több, mint 1400 berendezési tárgy közül válogathatunk kedvünkre, és legalább 600 receptből állíthatjuk össze a napi menüt. Helyszínként Párizs, Los Angeles, Róma és München városai állnak rendelkezésre, ahol bizony az emberek ízlése sem épp egyforma.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)