Hirdetés

Részben a cosplayerek miatt kukázták a Mass Effect: Andromeda több idegen faját

|

A BioWare sci-fi akció-szerepjátékát ért kritikák között szerepelt az új életformák bántóan alacsony száma.

Hirdetés

Mióta bejelentette a BioWare, hogy újabb fejezettel bővíti a Mass Effect univerzumát valamikor az elkövetkező években, továbbá nem is oly sokára lefújja a port az eredeti trilógiáról, látványosan felpezsdült az élet a franchise körül. Így aztán cseppet sem meglepő, ha olykor-olykor még a család fekete báránya, a reménykeltően indult, ám az elvárásokhoz felnőni képtelen Andromeda is szóba kerül.

A TheGamer munkatársa beszélgetett több fejlesztővel, akikből igencsak érdekes információkat sikerült kihúznia, kezdve azzal, hogy az írók mintegy tíz különböző létforma tervével rukkoltak elő, így az Androméda-galaxis nem maradt volna szégyenben a Tejúttal szemben, már ami az űrutazásra képes, intelligens fajok számát illeti. A nyögvenyelősen haladó projekt limitált büdzséje azonban nem tette lehetővé, hogy a csapat valóra váltsa minden álmát, ugyanígy financiális okokból kénytelenek voltak szűkösebb határok közé szorítani az univerzum felfedezhető szegletének kiterjedését is.

Hirdetés

A tervek visszanyesegetése mögött álló indokok közül a legkülönösebb azonban cosplayerekkel függött össze, noha ők maguk aztán tényleg nem tehettek arról, hogy a BioWare mindössze nekik akart kedvezni, amikor a merészebb koncepciókat eldugta a fiók mélyére, hogy helyet csináljon a konzervatívabb, házilag könnyebben elkészíthető dizájnok számára. Ki tudja, talán az új Mass Effect kedvéért ismét előveszik majd ezeket a terveket, feltéve persze, hogy igaznak bizonyul az a teória, mely szerint mindkét galaxist meglátogathatjuk majd a következő nagy kaland során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)