Hirdetés

Reszkess, Daemon Tools!

|

Az orosz székhelyű, másolásvédelmi eljárásairól elhíresült StarForce-ról sokat lehetett hallani nemrég. A program korábbi változatai számos ponton sértették a felhasználói szabadságot, olyan durva megkötéseket tartalmaztak, amelyek még az eredeti játékokat is csak nagy ritkán engedték elindítani. Ám most minden megváltozik.

Hirdetés

Legalábbis a cég szerint. Jön ugyanis a StarFroce FrontLine 4.7, amely az ígéretek szerint helyreteszi a vállalat megtépázott renoméját. Állítólag az új verzió teljesen kivédi a Daemon Tools emulációját is.

"Nyolc hónapba telt a programozóknak, amíg elkészítették emulátoruk új verzióját. Hogy lépést tarthassunk ügyfeleink elvárásaival, némileg változtattunk kiadási rendszerünkön mi is. A StarForce Frontline 4.7 november közepén érkezik. Korábban erre az időpontra a 4.6-os verziót szántuk. A 4.7-es változat a Daemon Tools mellett minden más modern emulátort is maga mögé utasít, illetve további olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyek a végfelhasználók kényelmét szolgálja. Ilyen például a licenc deaktivációja, a biztonsági másolat készítésének lehetősége, illetve a másolásvédelmet tartalmazó könyvtárak tömörítésének engedélyezése."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)