Hirdetés

Returnal és Total War: Rome Remastered - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem tudjuk, mi történt velünk, de olyan érzésünk van, mintha újra és újra ugyanazt a játékot kezdenénk elölről. Tisza déjà vu.

Hirdetés

Még nem jelent meg, ezért az embargó lejártáig csupán az őket elöntő érzésekről tudnak beszámolni a Returnalt próbálgató kollégák, no meg persze arról, hogy mennyire jót tett (NEM!) a vérnyomásuknak a Housemarque PS5-exkluzív alkotása. Páran most egy életre megtanulják, hogy mit is jelent szeretve gyűlölni.

Persze minket, a partvonalról szurkolókat sem kell félteni, mert az egyetlen állapot, ami nagyjából sosem jellemző ránk, az unalom. Hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy alakváltó idegenek vagy a halálból is visszatérő redneckek elől idegtépőbb a menekülés. Továbbá arról sem mondtunk le, hogy újraírjuk a történelmet, vagy virtuális puskavégre kapjunk barátot és ellenséget.

Hirdetés

mazur - Régen üvöltöttem úgy a tévével, mint tegnap a Returnal közben (ettől függetlenül fantasztikus játék), de ma inkább befejezem az Outriders sztoriját. Gondolom az nyugodtabb lesz, a world tier 13 csak nem hoz balszerencsét.

HP - Pörög a Returnal, a véleményezést meghagynám Pacának egy hamarosan érkező teszt formájában, de voltam már nyugodtabb játék közben, annyit elmondanék. Mindenesetre végre látszik, hogy a PS5 mire lehet képes technikailag, és ez azért tapsot érdemel. Emellett szégyellem, de bűnös élvezetként beszippantott a Viking: Battle for Asgard, ami az északi szegényember Diablója, de most pont tökéletes arra, hogy kikapcsoljam az agyamat vele. És élvezem is. Tessék, kimondtam.

Paca - Még nem mondhatom el, milyen a Returnal, de azt igen, hogy ezzel fogom tölteni a hétvégét. Eddig is szerettem a Housemarque minden játékát, kíváncsian vártam ezt is. Emellett az egyik bolt könyveket, egy másik társasjátékokat akciózott, úgyhogy felhalmoztam mindent - mikor a barátnőm ráér, társasozunk, amikor meg nem, olvasok mackónadrágos maffiózókról, Bérczesi Robi dalszövegeiről (és befejezem az Én meg az Ének könyvet is), meg átlapozom Marabu Dodóskönyvét. 

Csirke - Egyszerre imádom, és gyűlölöm a Returnalt, ami piszok szórakoztató, de egyúttal könnyen eléri azt is, hogy a tévé felé repüljön az ember kontrollere. Pont ilyen nyugodt játékra van most szükségem.

Iván - Kezd kisütni a nap, nyitogatnak a teraszok - nekem meg pont most kellett videót vágnom a Resident Evil Village-hez, ami után rögtön meg is jött a kedvem a Resident Evil 7 Biohazarddal, sötétítőt elhúzva túráztatni a kedélyállapotom. Csupa móka, kacagás lesz vele a hétvége is!

Szabi - Túl sok címbe kezdtem bele egyszerre, ami azt eredményezte, hogy egyiknek sem értem a végére és azt sem tudom melyiket folytassam. Így most inkább hagyom porosodni a kontrollert, amíg ki nem találom, merre tovább, és inkább haladok a D&D kampányaim sztorijával, mert a játékosaim lassan végére érnek az előkészített részeknek, szóval ideje új rémségeket előhúznom Wildemount eldugott sarkaiból.

- A hétvégén a barbár galloknak mutatom meg, merre van az előre, ha a civilizált világhoz szeretnének tartozni a Total War: Rome Remasteredben, amit a készülő teszt kapcsán gyűrök.

Kivi - Maradok ezúttal a Call of Duty-nál, hiszen most kezdődött a Black Ops Cold War harmadik szezonja. Leginkább az új mesterlövész puska érdekel, de a Warzone balance patch és a felújított térkép miatt adok esélyt néhány kör battle royale-nak is.

MattMadz - Viszonylag hamar ráuntam az új Warzone pályára, ezért ezen a hétvégén is a két régi barátot veszem elő, a League of Legends-et és a Rustot. Ja, meg telepítettem a South Park: The Stick of Truth-t is, hátha egy kis fekete humorra lenne szükségem.

Chava - Amikor egy hete visszatértem a Preyhez, akkor döbbenten vettem tudomásul, hogy a megjelenése környékén pár perc híján 15 órát áldoztam rá. Csak sajnos olyannyira megkoptak az emlékeim, hogy képtelen voltam felidézni, mi is történt addig, ezért végül az újrakezdés mellett döntöttem. Nem nagy áldozat, mert minden percét élvezem, plusz belerázódni is egyszerűbb így. A dolog árnyoldala, hogy most még az imént említett játékidő harmadánál se járok, de bízom benne, hogy május közepéig, a Mass Effect Legendary Edition érkeztéig sikerül befejeznem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)