Hirdetés

RF Online infók

|

A Codemasters, szépen lassan, kimérten csepegteti az infókat készülő online gammájáról, amely egyfajta fantasy-scifi elegyként próbálja majd megállni a helyét az igencsak erős versenyben. A játékot a kóreai CCR fejleszti, amely már kivívta az emberek elismerését az ázsiai térségben. Ha a fejlesztés a tervek szerint halad, akkor az európai és amerikai játékos társadalom 2006 elején népesítheti majd be a Novus galaxist a három frakció valamelyikénk oldalán harcba szállva. A megfelelő oldal megválasztása kiemelt fontosággal fog szerepelni a játékban, hiszen a készítők elmondása szerint a pvp igen kidolgozott aspektusa lesz majd a programnak, nem lesznek ritkák a napokon át tartó több ezer embert felsorakoztató epikus csaták sem. A megjelenésig minden MMO fan döntse el, hogy a Bellato Union, a Holy Alliance Cora vagy éppen az Accretia Birodalom áll közelebb a szívéhez.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)