Hirdetés

Rhythm Thief & the Emperor's Treasure - teszt

|

Ha a Rhythm Thief & the Empreror's Treasure-ről gyorsan szeretnénk valami velőset és célravezetőt mondani, akkor úgy fogalmaznánk, hogy egy Professor Layton klón, melyben a logikai feladványokat lecserélték ritmusjátékokra.

Hirdetés

Azonban Phantom R kalandjai ennél jóval többek. A főszereplő kiskölyök hobbija, hogy este beoson Párizs belvárosának legszebb múzeumaiba, majd stílusosan elcsen egy pár csecsebecsét onnan. Egészen addig, amíg valami furcsa dolog nem kezd el készülődni a francia fővárosban - felbukkan Napoleon modern reinkarnációja.
 
 
A Rhythm Thief egy nagyon kellemes és hangulatos, ritmusjáték anime formában, kissé elvont sztorival, 50 minijátékkal és tucatnyi taktusokra épülő puzzle részekkel. Nem csak a gombokkal üthetjük a ritmust, hanem a cerkánkat és a 3DS beépített mozgásérzékelőjével is. Ehhez a 6-7 órás kalandhoz pedig párosul egy gyönyörű cel-shaded grafika, amelynek segítségével Párizs teljes pompájában tárul elénk. 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)