Hirdetés

RIAA - missőn impásszibül

|

Azt nyilván sokan tudjátok, hogy a RIAA (Recording Industry Association of America) komoly lépéseket akar tenni az "illegális" fájlcserélő rendszerek használói ellen. Elmondásuk szerint mindenkit be fognak perelni, aki bármi jogdíjasat megoszt. Nos, a The Inquirer egyik olvasója egy érdekes számolást tett közzé. Felmérésekből lehet tudni, hogy kb. 60 millió felhasználója van ezen programoknak. Ha naponta 75-öt jelentenének fel (ami már alapból nem lenne kis teljesítmény), akkor 60,000,000/75 = 800,000 napig tartana az eljárás. Ami egyébként annyit tesz, hogy 800,000/365 = 2191,78 évig ellennének. Nos, csak annyit mondhatok... hajrá :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)