Hirdetés

Óriási karácsonyi nyereményjáték a Digistreet jóvoltából!

|

Elképesztő nyereményjátékkal készült a karácsonyi ünnepekre a Digistreet webáruház! Csupán regisztráció és némi facebookos aktivitás kell ahhoz, hogy hazavidd az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

Ha még nincs ötleted, hogy mit vegyél rokonaidnak, barátnődnek, barátodnak Karácsonyra, vagy szimplán magadat szeretnéd meglepni pl. egy új hardverrel, akkor itt a lehetőség roppant értékes és izgalmas ajándékok "beszerzésére". A jó hír az, hogy ezúttal nem kell a pénztárca vastagságát méregetni, csupán egy kis internetezési alaptudás és a Facebookon történő regisztráció kell a Digistreet.hu webáruház nyereményjátékban való részvételhez.

Ha kedvet kaptatok ezek után a játékhoz, akkor nem kell mást tennetek, mint első körben ellátogatni a www.digistreet.hu weboldalra, ahol egy szimpla regisztrációt kell végigcsinálni, amely révén azon nyomban résztvevői lettetek a nyereményjátéknak. A következő lépés a hírlevélre történő feliratkozás, amit a regisztráció során tehettek meg. Ekkor lényegében két legyet üthettek egy csapásra. Egyrészt megvan az esély valamelyik ajándéktárgy megnyerésére, másrészt azonnal értesülhettek a legújabb akciókról, termékmegjelenésekről is, legyen akár az pl. a legújabb GeForce GTX 500-as videokártya bejelentése.

A megnyerhető termékeket látva igazán semmiség ez az egy regisztráció, ám itt még nem ért véget a nyerési esélyek növelése, irány a Facebook, ahol csak egy ártatlan lájkolásra van szükség, és máris közelebb érezhetitek magatokhoz pl. a Sony KDL-32EX402 32″ LCD TV-t! Természetesen a Digistreet Facebook csoportját kell lájkolni, amit a www.facebook.com/digistreet hivatkozáson érhettek el.

Fontos tudnivaló, hogy a regisztráció 2010. december 19 23:59 óráig lehetséges a Digistreet.hu webáruház rendszerében, illetve természetesen egy ember csak egyszer regisztrálhat. Lehetőség van azonban barátok ajánlására is, ami azért különösen fontos, mert ezzel is nőnek a nyerési esélyek. Tehát, ha a haverokat érdeklik a hardverek és a szórakoztató elektronikai termékek, akkor bátran ajánljátok nekik a webáruházat, illetve természetesen ezt a nyereményjátékot is! Ahányan az ajánlás révén regisztrálnak, annyival nagyobb esély lesz megnyerni az értékes ajándékok egyikét!

A sorsolás december 20-án történik, amikor is minden olyan regisztrált e-mail cím bekerül a kalapba, akik a feljebb említett időpontig regisztráltak a webáruház rendszerébe és feliratkoztak a hírlevélre. A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítik, a fődíjat megnyerő személlyel pedig egy rövid interjút is készítenek, a további nyertesekről pedig fotó készül, amit a weboldalon publikálnak majd.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban lássuk a nyereményeket!

 

1 db Sony KDL-32EX402 32″ LCD TV

1 db J&W Minix m1000 netbook

1 db Gainward GTX 460 SE 1GB VGA kártya

5 db HKC 550W–os Gamer tápegység

10 db TP-LINK WR-1043ND vezeték nélküli Gigabit router

 

A nyereményjátékkal kapcsolatos összes információ megtalálható a Digistreet.hu weboldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)