Hirdetés

Riccitiello - egy milliárd videójáték fogyasztó van a világban.

|

Az Electronic Arts fő (megmondó) embere megint kinyilatkoztatott - halljuk.

Hirdetés

Az NBR-nek adott interjújában Mr. Riccitiello kijelentette, hogy a világon 1 milliárd potenciális videó-játékos van.

"Ha összeadjuk a mobilos játékosokat, a közösségi hálózatok tagjait, akik játszanak és az ázsiai online PC-s játékosokat, akkor mindent összevetve egy új videó-játék fogyasztó réteg jön létre - akik már legalább egy milliárdan vannak, szemben az öt évvel ezelőtti egy-két száz millióval. Ez azt jelenti, hogy ma ötször akkora a videó-játék fogyasztók száma, mint volt és ez a szám még mindig csak nő. A digitális technológiák egész játékosözönt zúdítottak a nemzetközi piacra. Az új, digitális módszerek segítségével a világ teljes játékpiacának immáron 40 százaléka a digitális játékoké" - nyilatkozta az Electronic Arts első embere.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)