Hirdetés

Riccitiello - hiszek a ritmusjátékokban, hiszek a Harmonixban.

|

A ritmusjátékok piacát jelenleg a pangás jellemzi...

Hirdetés

Néhány éve még a videójáték ipar húzóerejét jelentették, de valahogy mára mintha kicsit elhalkult volna a lelkesedés.

Az Electronic Arts főembere, John Riccitiello egy, a Kotakunak adott interjújában kijelentette, hogy a ritmusjátékok piaca észhez fog térni a jelenlegi pangásból, azonban egyelőre ő sem tudja, ez milyen formában fog megtörténni. Esetleg valamilyen új innováció, vagy esetleg a ritmusjátékok "táncosítása" is lehet a megoldás - ezt egyelőre nem tudni. Akármi is történik, ő komolyan hisz a Harmonixban.

"Tegnap is pont erről kérdeztek"- mondta Riccitiello - "erre azt válaszoltam, hogy Alex Rigopulos és társai kiváló fejlesztők. A Harmonix minden idők egyik legjobb fejlesztőcége. Jelenleg övék a vezető tánc-játék és hamarosan övék lehet a vezető Kinect játék is - a kérdés csak az, mit gondolnak erről a befektetők. Én azt mondtam, hogy egy ideges befektető akár pánikba is eshet attól, hogy a zenei játékok piaca mennyire zsugorodik. Ebből a mondatomból a médiák csak a 'zsugorodik' szót emelték ki. Ez így igen unfair azokkal a kiváló Harmonix fejlesztőkkel szemben, akiket nagyon tisztelek."

"Voltaképp a Harmonix tehet arról, hogy ez a játékstílus egyáltalán létrejött. Nagyon ritka az olyan eset, amikor egy céget meg lehet nevezni egy stílus szülőjeként."

Riccitiello nem akart válaszolni arra a kérdésre, hogy az EA megvásárolná-e a Harmonixot, lévén a Viacom épp el szeretné adni a céget.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)