Hirdetés

Richard Burns Rally demó PS 2-n...

|

Burnssel kapcsolatban igen jó hírekről számolhatunk be. Egyrészt a kezelésekre jól reagál szervezete, és úgy tűnik, hogy 2005-ben kis szerencsével már világbajnoki babérokra tör, ismételten a japánok büszkeségénél (Subaru). Másrészt pedig a hivatalos PlayStation 2 magazin áprilisi számában már ott fog feszíteni a Richard Burns Rally sorozat első (! bizony, nem egy rész lesz!) tagjának játszható demója. PC-s kipróbálható verzióról egyelőre nincs szó. Ami viszont bíztató lehet, hogy a játék hivatalos honlapján helyet foglal egy Release Date Countdown felirat. A citromos része ennek, hogy ez kérdőjelet is tartalmaz, és lassan 1,5 hónapja ott van. Kívánjunk innen is mielőbbi gyógyulást Richardnak, és megjelenést a nevével fémjelzett játéknak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)